Ontdek met Saar

 • Wasvoorschriften per Stof

  Er zijn ontzettend veel verschillende soorten kledingstoffen, allemaal met eigen unieke eigenschappen. Het wasvoorschrift vind je normaal gesproken op het wasetiket van je kledingstuk. Soms is deze info niet heel verhelderend of heb je het boekwerk uit je kledingstuk geknipt. Niet zo gek! Om het je gemakkelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt met daarin de juiste wasvoorschriften per stof, gerangschikt op alfabet. Veel wasplezier!
 • Maison Hotel

  Bij Saar Thuis introduceert met trots haar nieuwste merk: Maison Hotel! Maison Hotel laat zich het beste omschrijven als een bohemian modemerk met een vintage geest en is geïnspireerd door verre reizen, de oceaan en alles wat authentiek is. Maison Hotel sluit perfect aan op het aankomende zomer en festivalseizoen en onze nieuwe collectie met merken, zoals Harper & Yve, Bindi, Alix the Label en indi & cold.
 • Bohemian Rock styles

  Get ready for the festive season! Ontdek de boho chic fashion trend van 2022 Bij Saar Thuis met merken als Maison Hotel, indi & cold, Moliin, Bindi, ALIX en Harper & Yve. De bohemian kledingstijl is flowy en gemakkelijk, maar tegelijkertijd ook edgy en vrouwelijk. Je creëert deze strand- en festival look met jaren zestig en zeventig invloeden in een handomdraai met behulp van onze collectie fladderige jurkjes, luchtige blouses en kimono's, soepele rokjes en stoere boots. Laat je verbazen door de ademende stoffen, uitbundige patronen en luxueuze details.
 • ...Materialen

  Bij Saar Thuis vinden we dat je langer dan één seizoen moet kunnen doen met een kledingstuk. Daarom kiest Saar altijd voor de hoogste kwaliteit bij het samenstellen van haar collectie met merken zoals The Clothed, Studio Anneloes, Pieszak, Five Units en Moliin. Leer over de meest gebruikte materialen en hoe je met de juiste kennis en zorg zelf kan bijdragen aan een duurzamere garderobe.