IBANA | The Desert Collection

bij-saar-thuis-collectie-ibana-aw2022-queens-desert

De vrijgevochten nomad queens van Ibana nemen je mee op reis door de modewereld van zwierige blouses, gebreide laagjes en rijke ledermaterialen in warme natuurtinten geïnspireerd op de mystieke woestijn van Marokko. 

 

Oh Darling, let's be adventurers!
 
De herfst/winter 2022 Desert Collection van Ibana is geïnspireerd op de natuurelementen met in de hoofdrol de mystieke woestijn. Deze verbinding met de natuur geeft een frisse blik op de ontwerpen met als resultaat een vernieuwende collectie, waarin Ibana speelt met verschillende materialen, texturen, patronen, kleuren en vormen. De zwierige stoffen, warme breisels en vrouwelijke silhouetten complimenteren de vertrouwde hoogkwalitatief leren items van Ibana geweldig. Laat je inspireren door de warmbruine en zachtgroene tinten, 80s snits, lederen items en vrouwelijke silhouetten uit de nieuwe collectie van Ibana, die perfect passen bij de fashion trends van het aankomende seizoen!

Warm Desert Vibes

bij-saar-thuis-collectie-ibana-aw2022-queens-desert

Natural tinted sets

De gebreide coltrui Tandra is de perfecte basic om te combineren met een leren broek van Ibana in dezelfde tint voor een trendy monotone, casual chic look deze winter. Verkrijgbaar in de kleuren Terracotta en Latte.

Herfst Winter 2022 Tandra Trui Terracotta Ibana Bij Saar Thuis in Haarlem en Online     Herfst Winter 2022 Tandra Trui Latte Ibana Bij Saar Thuis in Haarlem en Online

Rich and feminine

Ibana's bekende ledercollectie van rijke kwaliteit is perfect te combineren met de andere stoffen in de nieuwe collectie, zoals de zwierige Talan Top. Deze blouse is een musthave voor je herfst- en wintergarderobe. Super vrouwelijk door de plooitjes op de schouders en volumineuze mouwen met de sierlijke, elastische uiteinden. Draag de blouse met de leren Colette broek van Ibana in dezelfde kleur Desert Sage voor een monotone look. De combinatie van verschillende texturen houdt dit setje vrouwelijk en spannend.

Herfst Winter 2022 Leren Collectie Ibana Bij Saar Thuis in Haarlem en Online

Bij Saar Thuis Ibana Queens of Desert Collectie AW2022 Caro Jas Faux Fur

Mix & Match

De boventonen van de nieuwe herfst/wintercollectie van Ibana zijn Terracotta en Desert Sage en Latte en laten zich perfect combineren. Ook de vorige collectie van Ibana leent zich hier geweldig voor waarin de nadruk lag op Latte, Teal en Paisley Prints. Mix & match ook verschillende texturen en patronen voor meer diepte in je Desert outfit.
Herfst Winter 2022 Leren Collectie Ibana Gebreide Truien Tops Bij Saar Thuis in Haarlem en OnlineHerfst Winter 2022 Leren Collectie Broeken en Pantalons Ibana Bij Saar Thuis in Haarlem en Online

Back to Black

Black never goes out of style. Dat laat Ibana ook in deze collectie weer zien met de Jagger gilet, een mouwloos leren jasje met - helemaal on trend - sterke 80's vibes door de schoudervleugels en hoekige lijnen. Hetzelfde geldt voor de leren Soho shorts met de getailleerde band met stiksel details. Combineer met een oversized truitje voor een geweldige nonchalant chic look. De shorts draag je makkelijk door in de winter met een panty en chunky boots of casual sneakers. 

Bij Saar Thuis AW 2022 Collectie Ibana Queens Desert Pinnie BroekBij Saar Thuis Ibana Collectie AW 2022 Pinnie Leren Broek ZwartBij Saar Thuis Collectie AW 2022 Ibana Queen Desert Jagger Leren GiletHerfst Winter 2022 Leren Collectie Ibana Soho Shorts Zwart Bij Saar Thuis in Haarlem en Online