Retourneren

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bijsaarthuis.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Retourformulier

Algemene Retourregels

 • Retouren worden binnen 5 tot 10 werkdagen verwerkt. Zodra je retour is verwerkt, ontvang je hiervan een bevestiging per mail. Vervolgens ontvang je het retourbedrag binnen 14 werkdagen op dezelfde wijze als je hebt betaald.
 • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 • Bij beschadiging of incomplete artikelen wordt waardevermindering in rekening gebracht.

 • Artikelen zonder prijskaartje kun je alleen retourneren in de winkel. Wanneer het label of het prijskaartje ervoor zorgt dat het artikel niet goed beoordeeld kan worden, mag het label of het prijskaartje worden verwijderd, maar dient bij retournering in de winkel te worden meegenomen. Het éénmalig aanpassen van kleding wordt niet beschouwd als gebruik.
 • Een giftvoucher kan niet worden geretourneerd.
 • Direct omruilen voor een ander artikel is alleen mogelijk na een email verzoek en kan alleen plaatsvinden in de winkel. Wil je toch een ander item aanschaffen in de webshop dan is dit een nieuwe transactie.
 • Bekijk de algemene voorwaarden van bijsaarthuis.nl

Retourneren in de winkel - GRATIS

 • Vul het retourformulier in.
 • Het formulier en de artikel(en) in originele verpakking kun je retourneren in onze winkel in Haarlem per onderstaand adres:

     Bij Saar Thuis
     Zijlstraat 88
     2011 TR Haarlem

 • Je retour wordt verwerkt.

Retourneren via PostNL - Kosten voor eigen rekening

Je kunt je artikelen retourneren naar Bij Saar Thuis via PostNL. Het pakket wordt dan op eigen kosten retour gezonden volgends de standaard tarieven van PostNL.

Stuur het pakketje op eigen kosten terug naar:

Bij Saar Thuis 

 • Stuur de order in de orginele verpakking terug.
 • Voeg het ingevulde retourformulier toe aan het pakketje.
 • Geef je pakket af bij een postkantoor (locaties: www.postnl.nl).
 • Je ontvangt het Track & Trace-nummer om je pakket te kunnen volgen 
 • Zodra de bestelling retour is ontvangen, wordt dit per e-mail aan je bevestigd.

Terugbetaling bij retournering

Het bedrag dat je van ons tegoed hebt wordt binnen 14 werkdagen overgemaakt vanaf het moment dat je retour is verwerkt.

Wettelijke garantie

Bij aankoop van artikelen in de bijsaarthuis-webshop is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie houdt in dat het artikel datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Er is geen wettelijke termijn aan deze garantie verbonden omdat het per artikel verschillend is wat de consument mag verwachten.